Landsbygden

Jag vet inte om det är för att jag är så sällan här nu för tiden, men gud vad jag älskar landet, Karis och huset! Det är synd att det bara är så mycket enklare att sova i Vanda när man jobbar, och helst är jag ju i Vanda om Jani måste vara där för sitt jobb. Men när jag tar mig hit så är jag så i ro. Kan som sagt vara för att jag är här rätt sällan ändå, om jag bodde här heltid kunde det vara annat. Men jag är så avkopplad från första sekund när jag kommer hit, bara går omkring och andas och doftar och njuter.

Luften är sval och fräsch, som den är på sensommaren/hösten. Har plockat äppel ur det egna äppelträdet på gården. Gör ingenting, och det är ganska skönt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: