Hej vardag

Internet-jag tog en paus från allt medan jag var på semester. Loggade på bara någon enstaka gång, och det är väl främsta orsaken till dålig uppdatering på sistone. Men det kanske gjorde bra.

Semestern är över. Är första dagen på jobb idag vilket betyder första datorkontakten på länge. Tänker mig att jag kommer att uppdatera oftare nu när jag regelbundet är tvungen att använda dator.

Vad har hänt?

Har varit sjuk. Själv har jag haft en häftigf magsjuka, medan Jani haft feber och flunssa. Varit några nätter i Karis. Köpt mina första fejkblommor någonsin. Firat ”ett år sedan vår första dejt” med Jani. Googlat på om hundvalpar. Googlat ännu mer nya inredningstips (främst för hallen hemma i Karis). Har börjat jobba. Kontoret har flyttat, men bara två våningar upp, vi har numera fönster och utsikt och naturljus! Ingen mera dyster bunker. Jei!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: