Only know you’ve been high when you’re feeling low

Idag har det varit en bra dag. Har hunnit med massor. Steg upp kl.10 då Jani åkte på jobb. Låg kvar i sängen en liten stund, men inte för länge och gjorde mig sedan klar för en kort joggingtur. Så skönt att vara ut på förmiddagen. Stigarna var näst intill toma, vädret var fint och längs vägen såg jag bl.a. några gräsänder och en ekorre. Det löpte på rätt bra och filisen var på topp.

När jag kom hem tog jag en dusch och medan blonderingssprayet verkade i håret låg jag i soffan och tittade på några repriser av Emmerdale. Måste passa på då jag är ensam hemma då ingen annan (förutom min mamma) kan stå ut med serien. Åt lite lunch, kollade de två avsnitt som fanns tillgängliga på nätet och stängde sedan av allting, öppnade en ny bok istället och la mig i sängen.

Håller på att läsa Sandra Beijer – Det handlar om dig (äntligen!) och jag läste typ hundra sidor på en gång. Den är så lättläst och bra. Har väntat hela sommaren att få börja på den, ville nämligen få undan de gamla böckerna jag höll på med först. Men nu, så kan jag ge hela min uppmärksamhet till boken.

Och så slutligen en jobbtur på det. Inte illa. Små stunder för mig själv, ger mig så mycket mer energi och tålamod, orkar så mycket mer. Lite promenad alternativt jogging, lite favortiserier, lite böcker – allt väl.  Om jag ännu får in min planerade ridtur kommer jag att säkert svimma av lycka.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: