Karlstad

Dag två vaknade vi upp i Karlstad, Sveriges femte största stad fick vi höra. Ibis styles hotellet får stort plus för en ypperlig frukost buffé! Vi hade en lång dag framför oss så vi åt lite av allt bara för säkerhets skull så vi inte skulle bli hungriga. Därefter följde en lång dag med utbildning, skolning och praktiskta övningar.

Utan att gå desto mer in på detalj räckte vår utbildning 8 timmar, varefter trettio trötta personer steg ombord på en buss igen och uthärdade fyra oändligt långa timmar tillbaka till Stockholm. Synd att jag inte hade tid att se mer av Karlstad, verkade som en fin stad. Kanske jag får åka tillbaka någon dag och upptäcka mer.

Väl framme i Stockholm, körde chefen för teamet oss till vårt hotell på Norrmalm, alltså mitt i centrum. Hade inte så höga förväntingar för 2kronor Hotel City, fanns dåligt med info att få om hotellet på förhand, men blev positivt överraskad. Ett prydligt hotell med fina rum, nära centrum. Rummet var extra fint, ljust, högt till tak och rätt nytt badrum. Fanns ingen personal på plats när vi kom fram, men vi hade fått sms med koder så vi kom in i hotellet och vidare till rummet.

Vi tog en kvällspromenad i stan, köpte lite godis och frukost att ta med oss till hotellet och så gick vi igen rätt tidigt och sova eftersom vi haft en lång dag. Efter en dusch och lite choklad var det riktigt skönt att sjunka ner i en ren fräsch hotellsäng och sova djupt.

Fina Karlstad
Super bra frukost på Ibis Styles Karlstad
Ljuvliga gamla fönster i korridoren på hotellet i Karlstad
Mittemot hotellet växte ett gigantiskt kastanje träd
Påväg tillbaka till Stockholm
Under fyra långa timmar i buss såg vi fina landskap
Och massor av åkrar och små byar
Selfie mitt under en praktisk övning, skyddshjälm och smuts på kinden jajamän

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: