Stockholm jag älskar dig!

Stockholm – behöver väl inte förklaras mer än så. Sov rätt länge den sista morgonen i Sverige. Checkade ut från hotellet, mötte upp vår gamla kollega Tuuli i stan och gick till ett mysigt cafe för frukostfika. Vi pratade, skrattade och diskuterade livets viktiga saker som studier, män, kulturskillnader och jobb. Vi gick runt, shoppade lite, beundrade Stockholm, åt lunch på Hötorgets Saluhall och strosade vidare.

Tiden gick alltför fort, jag hade alltför roligt och innan jag visste av satt vi på Arlanda Express påväg mot flygplatsen igen. Efter en liten flygförsening och en kort flygtur senare var vi hemma. Jani hämtade mig på flygplatsen och det kändes som om jag varit borta en vecka och ändå inte.

Stockholm är alltid vackert, lite extra vackert på hösten. Det var +20 grader, så det var riktigt varmt också, men ändå inte för varmt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: