Fem bra instagramkonton

Vi kör en förkortad version av ratatas 5-lista. Vi tar bara en punkt ikväll. Här kommer den! Fem bra instagramkonton du följer. En bra idé eftersom jag själv är nästintill beroende av instagram, och för att jag tycker det är minst lika intressant att se vad folk gillar och följer, som det är att posta själv.

dianaousdal (inredning! vackra, professionelal bilder. döör lite varje gång hon lägger upp en ny. pluspoäng för att det mesta hon gör är d-i-y (do-it-yourself), alltså självgjort)
madefromscratch (lite av allt, mycket varierande men framför allt estetiska bilder! gillart! pluspoäng för frekvent uppdatering)
cuddleswithclover (gullig! följt med det här kontot sen clover var en liten valp, nu börjar hon blir vuxen. när jag är valpsjuk och längat efter en egen hund brukar jag gå in här och drömma om en egen Clover)
sandrabeijer (så fina bilder! hon är för tillfället i New York så jag frossar i hennes bilder därifrån. pluspoäng för att hon ibland lägger in bilder på sin söta pojkvän)
shabbyyhomes (mera inredning! ljust, estetiskt, fint, vill ha! lite minuspoäng för oskarpa bilder då de mest repostar från andra användare)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: