Some are like water, some are like the heat. Some are a melody and some are the beat. Sooner or later they all will be gone why don’t they stay young.

Bästa myshelgen vi haft här då! Igår då jag vaknade gick jag längs skogsstigen till föräldrarna där syster och barn var på besök hela helgen. Åt frukost med dem och så fick jag dem medlurat på lite lördagsloppis. Fyndade ett fint gammalt fat för någon euro och en gammal blå plåtask som är så fin!

Lite senare kom Jani och flickorna hit, och vi grejade med en massa. Vi krattade, hade utelekar, ritade och helt plötsligt kom flickorna springande med två inbjudningskort. Vi blev inbjudna på  spontan höstutställning och teaterpjäs på terassen. Medan vi åskådade den fina pjäsen blev vi lite frusna, så vad var väl bättre än att vi värmde upp badtunnan för första gången i höst. Först badade flickorna, och när de gått och lagt sig var det dags för oss vuxna. Vattnet var så otroligt varmt och skönt, luften var kall och lördagscidern god. Vilken. skön. kväll!

Idag har jag mest hängt med familjen då Jani och flickorna åkte tillbaka till stan på förmiddagen. Familjelunch, lite kaffe och glass. Idag har jag dessutom målat lite här hemma, och fixat med sådana där små grejjer jag gillar att göra när jag är ensam hemma utan planer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: