Ledighet, vänner och sinnesfrid

Torsdag, ledig dag nr två, och Jani hade ledigt. Vi började med lite soffhäng hemma innan vi blev hungriga och ville ha frukost. Vi körde in till stan, men när vi väl var framme var det redan lunchtid så vi tog oss till Hard Rock Cafe och tog lunch istället. Broiler-ceasar sallad, gott!

Därefter gick vi omkring lite och hade bokat in egentid ♥

Senare hade jag bestämt träff med Annu, en av mina bästa kompisar. Vi träffades när jag bodde och studerade i Åbo, och hon var en av fyra tjejer som åkte på äventyr till Nya Zeeland. Har inte sett henne på evigheter, men är tacksam över att vi har en sådan vänskap där vi bara kan fortsätta från förra gången fast det gått över ett halvår sedan vi sågs. Hon är nyinflyttad Helsingforsbo så jag ville visa stans bästa sidor åt denna Åboriginal.

Vi började med en tur upp i Torni för att få en blick över stan och beundra utsikten. Tyvärr var det grått och dimmigt, men Torni är alltid fint. Planen var att ta en munsbit på La Torre Fazione efteråt, men stället var proppfullt och så högljutt att vi nästan inte hörde varandra, så vi gick vidare till Midhill Burgers istället. Superfint ställe, goda hamburgare och diskussionsvänlig decibelnivå. Vi hade massor att prata om och gå igenom och tiden gick fort. Som efterrätt blev det lite shopping på galna dagarna på Stockmann, hehe. Köpte bara lite smink som var -50% och så måste jag erkänna faktist att jag köpte en tröja. Jag har hundra femtio miljoner tröjor sedan förut, men tröjor är min svaghet! Hittade en fin naturvit stickad tröja för under tjugolappen, så jag var nästan tvungen att ta den hem med mig.

Ceasar sallad på HRC
Annu bor numero på Drumsö, i ett fint gammalt hus
Sällsynt solsken
Selfie i trappuppgången
Dimmig utsikt från Torni, ser nästan ut som vinter.
Vegeburger på Midhill
Allt var så fint på Midhill, till och med toalettdörren
Se nu!
Mera fint!
Allt detta finnes på Midhill! Gå dit!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: