Det du säger är så fint

I förrgår sa du det igen. Vi hade precis lagt oss i sängen. Under varsitt täcke med näsorna tätt mot varandra. ”Jag älskar dig” säger du. ”Jag älskar dig på riktigt” tillägger du. Och sen det finaste. ”Jag är så lycklig med dig”. Mitt leende går upp till öronen och jag blir så glad för att du säger det, rakt ut, till mig. Jag stänger ögonen, och skriver ner det du just sagt i ett slags mentalt minne i huvudet. Det är som om jag har en hemlig dagbok i huvudet, där jag bara sparar det allra viktigaste. Våra best of moments liksom. Där memorerar jag nu det du sagt. För det är så fint.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: