Fem finfina dagar

Jag har haft 5 hela lediga dagar i sträck nu. Lite höstlov, fast jag inte ens bett om att få ledigt. Men fint så. Jag hade en massa planer för vad jag ville göra, för brukar gå så att om jag inte gör något speciellt så går hela ledigheten bara förbi på någon sekund och så ångrar man att man inte gjort något.

Och ändå har jag inte gjort något. Och ändå har jag. Har varit hemma i Karis, på landet, ända sedan torsdagkväll då jag körde ner efter jobbet. På fredag var Ida hos mig på sleepover med tillhörande snack och vin. På lördag hade jag kvalitetstid med föräldrarna ♥. Vi åt toasts och kollade på svenska TV program. På söndag fortsatte vi med att fixa lite i både deras och mitt hus, äta grillmat och glass. Senare på söndag kom Jani ner till Karis och var här i två nätter. Vi gjorde inte så mycket, tittade på några filmer, åt god mat, alltför mycket godis, badade bastu och drack lite måndags-skumppa. Och idag är sista lediga dagen. Ska försöka få något vettigt gjort, men mest kommer jag väl att drömma om julen och inredning och ligga på soffan..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: