Moviemonsters

På tisdagkväll var vi på bio med Jani. Vi beslöt oss även för att kombinera med att gå ut och äta innan bion så det blev en liten dejtkväll med dinner and a movie. Det blev våra favoritnachos på Amarillo följt av komedin ”Let’s be cops”. Maten var god som alltid och filmen var ganska rolig. Dålig humor på vissa ställen men annars bra.

Vi brukar gå på bio ganska ofta, 1-2 gånger i månaden, eftersom vi båda gillar att gå på bio. Det är nästan som en tradition redan, och vi brukar spana efter bra bion att gå och titta på. Borde skriva lista på alla filmer vi sett, för att hålla koll.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: