What do YOU want

Jag har precis bytt några arbetsturer vilket betyder att jag fr.o.m. idag ännu har 7 arbetsdagar framför mig innan nästa lediga dag. Ganska tungt, men det är värt det. Hade nämligen dumt nog bett att få fel veckoslut ledigt, och fick ledigt detta kommande veckoslut istället för helgen efter det. Men fick det fixat idag som tur, en kollega kunde byta turer med mig. Idén är att ha ledigt 8-9.11 då Jani har flickorna över veckoslutet, så vi kan dra till Karis och tillbringa helgen där.


Igår visades förresten The Notebook på TV. Ååh! Och eftersom jag det senaste året nästan endast sett action filmer pga Jani, så halvtvingade jag honom att titta på den här med mig. Och kan ni tänka er, han hatade inte den! Så mycket sanning och kloka ord i den filmen alltså. Den här meningen fastnade jag för:

”Stop thinking about what I want, what he wants, what your parents want. What do you want?”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: