November höjdpunkter

Idag fyller min bästaste Jessica år, och om 14 dagar är det min tur. November har nog sina goda sidor ändå. Trots regn och kyla (fast egentligen är det regnet jag stör mig på, kylan gillar jag på något sätt ändå).

Om två dagar får jag ledigt och då ska jag ner till Karis. På onsdag kommer Lantmäteriverket hem till mig och åtgärdar äntligen den ansökan vi sänt in i April! Ska bara jobba tre arbtesturer denna kommande vecka, men utöver det kommer jag att stanna i Karis nästan en hel vecka! Ska dricka mycket te och tända årets första brasa i egen öppen spis.

Julen är bara en dryg månad ifrån oss nu och lillajul firas redan i slutet av denna månad. Jag ska på både Lindas årliga lillajulsfest och så företagets lillajulsmiddag. Och så får man snart börja tänka på julklappar och julpynt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: