Without you I would be lost

Arbetsdag 6 av 8 på gång. Jobbade till kl.23 igår och hade morgontur kl.7 imorse. Rätt segt att stiga upp kan jag säga. Skönt att jag ändå lagt på tidsinställd värmning så bilen var varm och skön när jag startade från Vanda imorse. Nu smattrar regnet mot fönstret och radion spelar Emeli Sandé samt Sam Smith och livet känns sådär melankoliskt bra.

Igår fick jag något anfall och storstädade hemma i Vanda. Sovrummet blev städat, lakanen bytta och klädrummet blev uppordnat. Vad skönt att komma hem till ett nystädat hem, där maten väntade klar. Tog en snabb dusch och sedan bäddade jag ner mitt nytvättade själv i nytvättade lakan brevid Jani. Surade lite som skorpioner ibland gör, men somnade ändå nöjd i hans armar. Skulle vara borttappad utan den människan alltså.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: