Äntligen ledig

Idag är arbetsdag 8/8, vilket betyder att jag om lite mindre än tre timmar äntligen är ledig. Att jobba åtta dagar i sträck är inte tungt i sig, men det tär. Har ingen motivation längre, vill bara få allt snabbt undanstökat och leendet gömmer sig någonstans bakom korta nerver och irritation. Efter jobbet startar jag ner till Karis där jag ska vara ända till söndag i alla fall. Ska bli SÅ skönt! Yllesockor, tända ljus, familj och goda vänner. På söndag ska vi dessutom fira farsdag, först hemma hos oss för Jani och sedan hos grannen för min pappa!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: