Nummer 1 på min Bucket list

Medan vi diskuterade livet igår med Ida, kom vi in på ämnet om saker man vill göra innan man kolavippar. The Bucket list så att säga. För man vill ju inte ångra något när man blir gammal. Tänka att man visst borde gjort något som man inte vågade göra som yngre. Inspirerad av det här bestämde jag mig för att göra en sån här lista. Men det är svårt. Vet inte ännu vad allt jag vill göra under min livstid. Så här långt har jag inget jag ångrar att jag aldrig gjort. Men en punkt slog jag fast ändå. Så här har ni nr.1 på min Bucket list. Innan jag dör ska jag:

  1. Besöka alla 7 världsdelar. (Det är skillnad på kontinent och världsdel). Jag är i rätt god form då jag redan besökt fem av sju. Europa, Asien, Oceanien, Nordamerika och Afrika. Bara Sydamerika och Antarktis återstår. Det kan ju inte vara så svårt att fixa? Först tänkte jag att det måste vara nästan omöjligt att komma till Antarktis, men efter lite forskning runt ämnet visade det sig att det finns faktist resor dit!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: