Jag vill leva ett liv värt att dö för

Lyssnade på Sandras och Michelles podd, och blev så inspirerad än en gång. Vad är bättre än inspirerande människor i världen? Såna som får en att göra något, ta tag i saker och rycka upp sig. Ibland behövs det bara det, att lyssna på en podd för att gå igång saker och ting. Här är senaste avsnittet.

Just nu är det för grått och regnigt för att röra sig ute, och man känner sig lite sliten. Kameran står orörd och bilderna på telefonen är gråa som vädret och inspirationslösa. Känns inte vettigt att lägga upp sånt på bloggen, och inlägg utan bilder känns lite tråkiga. Man låter bli att blogga istället.

Men så lyssnar man på bra podd och så blir man inspirerad. Att göra något, att leva livet till fullo och göra bra saker. Livet är härligt! Ibland krävs det bara lite inspiration för att se det igen.

På podden, gästspelar Ulrik Munther en låt jag inte hört förr. Och jag fastnade för orden direkt. Jag vill leva ett liv värt att dö för. Otroligt fin låt. Lite Ed Sheeran aktig röst har han också. Lyssna!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: