Långhelg och farsdag

Wow! Här har hela helgen gått förbi i racerfart. Har varit i Karis hela helgen med Jani och barnen. Krattat gården. Städat huset. Lagat mat. Bakat och dekorerat farsdagskaka. Lekt. Ritat och lagat farsdagskort. Paketerat farsdagsgåvor. Myst i soffan. Gått på skogspromenad. Fixat speciell farsdagsfrukost med bacon och ägg och väckt Jani med frukost i sängen. Ätit farsdagslunch hemma hos pappa och mamma. Druckit farsdagskaffe hemma hos Janis mamma och styvpappa. Ätit kakrester. Kollat på film. Myst!

Puh! Låter inte ens som så mycket, men har varit igång non stop och det känns skönt att det är vardag igen och saker och ting lugnar ner sig. Ett jättejättebra veckoslut var det i alla fall. Firade Jani, pappa, Janis styvpappa, och besökte gravgården för att tända ljus för farfar och morfar. En skön helg, och en fin farsdag ♥

Janis bild på den eminenta frukosten i sängen. Fick mycket bra kritik kan jag rapportera. Känner mig rätt nöjd över det hela faktist. Och han är så värd det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: