‘Cause you’re a sky full of stars

Är hemma i Karis på besök. Kom fram sent igårkväll och stannade upp jättesent, så var lite seg imorse. Gick i alla fall över till grannen (mamma och pappa) för lite frukost och för att hämta posten, och nu har jag precis kommit hem igen. Ska ta lunch med mamma lite senare idag, och sedan har jag eftermiddagen för mig själv att inte göra något. Vet faktist inte om jag blir kvar här till imorgon eller om jag åker till Vanda ikväll. Jag har födelsedag imorgon, och Jani har planerat något program, men jag vet inte ännu om det ska utspela sig i Karis eller Vanda. Lär få veta senare idag. Skönt att vara ute på landet över dagen hur som helst.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: