Min födelsedag, timme för timme

10:00 Vaknade jag i Vanda, brevid min fina, och jag kände mid riktigt utvilad. Strax efter att jag vaknat, blev jag serverad skumppa i sängen. Vilket sätt att börja dagen på! Lyxigt.

11:00 Var det dags att ta sig upp. Duschade, man vill ju vara sitt bästa jag när man har födelsedag. Janis barn ringde mig och sjöng för mig i telefonen och var allmänt gulliga.

12:00 Jani fixade lunch hemma, och solen kom fram! Som en liten födelsedagsgåva av naturen då man inte sett solen på några dagar nu igen.

13:00 Efter lunchen slöade vi lite framför TV:n och jag försökte luska ut vad Jani hade planerat för program för dagen. Fick ingen ledtråd alls innan han meddelade att jag skulle vara klar om en timme. Min systers barn ringde mig och sjöng för mig i telefon, så fint!

14:20 Var jag klar och höll på att dö av spänning av att inte veta vart vi skulle. Fick veta så mycket att vi skulle köra till Flamingo.

15:00 Vi gick omkring i olika butiker, tittade på julklappar till barnen och stannade vid en glassbar. Fick världshistoriens godaste glass. Var som ett barn i en godisbutik. Tänk att få softis med strössel, haha, har aldrig varit så glad för en glass i hela mitt liv.

16:30 Det blev bio! Har länge sagt att jag vill se ”Interstellar”, så vi köpte massor av biogodis och gick för att se den. En lång film på närmare tre timmar, men för det mesta var det en riktigt bra film. Lite konstig ibland, men riktigt okej. Samtidigt fick jag biljetter till en anna film jag vill se. ”The Hunger Games – Mockinjay” har premiär vid midnatt på tisdag, så jag fick biljetter till den också. 

19:30 Steg vi äntligen ur biosalen, och körde iväg till Janis mamma för födelsedagskaffe. Fick en liten present innehållande ett halsband som Janis barn lagat själva, och så ett fint kort. 

20:50 Efter kaffet körde vi in till stan för en sen födelsedagsmiddag på Hard Rock Café. Typiskt nog hade de bytt meny och min favoritsallad fanns inte att få. Men jag testade en ny sallad, och den var nästan, nästan lika god, så jag var nöjd. Och som vi var mätta efter det här! Vi orkade inte ens ta efterrätt, inte ens ta en drink. Istället gick vi till bilen, och tog oss hem. Kollade på komedier och drack lite mer skumppa.

23:25 fyllde jag officiellt 27 år!

Vilken super födelsedag! Inget jätte extra, men en dag helt i min smak. Fick vara med Jani hela dagen och göra massa roliga grejjer, fick äta god mat och fick massor av gratulationer via meddelanden, facebook, instagram och några samtal. Perfekt! (och mycket bättre än födelsedagen ifjol då jag låg hemma i spysjuka…)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: