Midnattsbio

Kan dagen börja bättre än att då man vaknar till att ens bättre hälft åker iväg på jobb, själv få vända om och fortsätta sova i mjuka, varma lakan? Sedan stiger man upp, går igenom diverse sociala medier och går ut på en timmes promenad. Komma hem, äta lunch och sedan ännu få läsa en bit på sin bok innan man ska iväg på jobb.

Har sagt det förut, men alltså kvällsjobb och jag går så bra ihop. Får sova på morgonen, har förmiddagen/dagen för mig själv att göra vad jag vill och sedan åker jag iväg på jobb. På kvällen har jag ändå tid att vara med Jani.

Ikväll har vi dessutom speciella planer. Ni minns att jag fick biljetter till The Hungergames – Mockinjay premiären? Den är inatt. Slutar jobbet kl.23, åker och hämtar Jani och sedan börjar bion kl.0:03! Så spännande! Filmen kommer att vara slut kl.02:15, så som tur har vi båda sovmorgon imorgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: