Mina botemedel mot Novemberångest

Det är jättemånga som pratar om Novemberångest just nu. Om hur det är så mörkt ute, och nästan lika mörkt i själen. Och jag känner inte av ett dyft. November har varit bra tycker jag. Ja, vädret är ju lite grått, men det får mig bara att uppskatta soliga stunderna mer tror jag. När än jag ser solen nu så börjar jag le, jag stänger ögonen och njuter av solstrålarna som lyser upp den här annars rätt gråa månaden. Och snön! Fastän den smalt bort ganska fort gjorde det ändå omgivningen så mycket ljusare så länge det varade.

I och för sig är mina arbetstimmar rätt lyxiga nu. Jag får vakna då det är ljust, har ledigt hela dagen och kan göra vad jag vill, och när solen börjar gå ner åker jag på jobb i åtta timmar. Det är mörkt när jag åker hem men det gör inget för jag vill ändå bara mysa i soffan med Jani, laga mat, och titta på bra TV.

Om man vill lyxa till November ännu mer, kan man till exempel åka och handla massor med julpynt med sin mamma, läsa tankeväckande böcker, gå i skogen och välja ut en julgran till sin syster (egen skog, ingen behöver anmäla mig för julgransstöld) eller tillbringa en hel måndagseftermiddag/kväll med sin barndomskompis över Alfapet, nachos och cider. Guld värt just nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: