May your days be merry and bright, and may all your christmases be white

Glad tomtetjej här hej! Glad lillajul! Vilken superdag jag haft. Körde ner till Karis sent igår för att jag hade totalt noll kläder att ha på mig på lillajulsfesten på jobbet idag. Passade på att julpynta huset lite då jag vaknade, sedan fixade jag mig klar och så körde jag till jobbet. Har haft stödundervisning till en ny kollega, druckit glögg med hela gänget och ätit julstjärnor och pepparkaka.

Tyvärr jobbar jag och två andra så vi kunde inte följa med resten av gänget till ”den riktiga festen”, men vi har egen fest här på kontoret. Vi beställde pizza, och nu sitter vi med fötterna på bordet, dricker glögg och lyssnar på julmusik. Dessutom ringde de från julfesten, jag blev satt på högtalare och så hörde jag en massa GRATTIS-rop. Trodde först de hade missat min födelsedag två veckor sen, men jag hade tydligen blivit utsedd till årets anställd! Jihuu!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: