Lillajul och 90-tal

Var på årets bästa lillajulsfest igår, hos min kompis Linda! Var först lite tveksam och tänkte nästan ställa in då jag tänkte att jag inte känner någon annan som bjudits in. Jobbade 8-16, och kl.18 var jag hos Linda. Och det var hur roligt som helst! Drack glögg, åt massor av pepparkakor med brie och ännu mer konfekter. Det visade sig att jag visst kände några från förut, och några nya människor hälsade jag på också. Hela kvällen slutade med att jag var den sista gästen som stack, kl.23.50! Haha, så roligt hade vi. Vilken tur att jag gick!

Därifrån åkte jag genast iväg till Casanova, där Jani och Denkka hade gemensam DJ spelning med 90-tals tema. Det var inte så många som hade klätt ut sig, men musiken var bra. Hemma var vi då naturligtvis rätt sent eftersom Jani jobbade till stängningsdags. 3 timmar sömn, och här är jag nu, på jobb. Rätt tungt måste jag medge, men imorgon har jag ledigt så får sova då istället.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: