Långhelg

Idag är sista dagen jobb före en lite längre ledighet. Fem dagar ska jag ha ledigt, och det känns riktigt skönt. Har inte så mycket planerat. Imorgon hämtar vi flickorna från skolan, respektive dagis och så kör vi ner till Karis för en långhelg där. På lördag ska vi dessutom få besök då Janis mamma, styvpappa, syster, moster och mosters man kommer på kaffe till oss. Det ser jag framemot, ska bli så roligt att ha dem på besök!

Förutom det ovannämnda ska vi inte göra så mycket, annat än leka, vara ute, slöa i soffan och äta gott. Och egentligen vill jag inte göra så mycket annat än ladda batterierna för när jag kommer tillbaks på jobb så jobbar jag åtta dagar i rad. Men först ska jag njuta av lite ledigt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: