Soltimmar i November

Jag och min bror var över till föräldrarna ikväll för middag. Han berättade bland annat om att han läst någonstans att det i November bara varit 13 timmar sol. 13 timmar sol i hela November sammanlagt?! Hur sjukt är inte det? På sommarn har vi ju typ 13 timmar sol om dagen. Men visst, Den här artikeln på Yle bevisar saken. Inte undra på att Finländarna är sega och sura i slutet av året. Hoppas snön kommer snart så det blir lite ljusare i alla fall. Skulle så villa ha en vit jul. Men det tror jag inte vi får i västra Nyland. Tyvärr. Bäst att tända ljus, sätta på ljusslingor och njuta på andra sätt.

Nu  – dusch, bok, säng.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: