2014 på Spotify

Så var det dags att ta en första översikt över året som gått. Vi börjar med musiken. Spotify har en bra grej som låter en summera upp sitt år baserat på vad man hört på via dem. Själv började jag ju använda Spotify först på sommaren (hej hundra år efter alla andra!) , och använder det inte super aktivt så det hade inte hunnit sparats så mycket info om min favoritmusik. Men här är några fakta:

Av alla genrer, har jag lyssnat mest på Canadian Indie. Av all musik jag lyssnade på bestod största delen, hela 37%, alltså av kanadesisk indiemusik. På andra plats kom Pop Dance och Pop Rock.

Artisten jag mest lyssnat på är, inte överraskande, Craig Cardiff. Alltsomallt har jag lyssnat 2645 minuter musik på Spotify, och 11% av tiden gör jag det via mobilen resten via datorn. Jag lyssnar mest på Spotify på lördagar och då använder jag Spotify i regel 4 timmar. Här ännu en top 10 på låtar jag tydligen lyssnat mest på.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: