Mardrömmar och fiskbensflätor

Vaknade imorse till att jag grät högljutt. Drömde min vanligaste mardröm igen. Klockan var lite efter sex på morgonen. Var lite hysterisk till först för jag fattade inte genast att det bara varit en dröm. Låg vaken i säkert två timmar och försökte lugna ner mig själv innan jag somnade om. Tyvärr fortsatte mardrömmen när jag somnat och när jag vaknade till att telefonen ringde hade jag tårar som rann ner för kinderna igen. Som tur var det Jani som ringde, han kunde lugna ner mig igen. Men jag var ändå så dödstrött, inte alls utvilad. Fast hur ska man kunna vara utvilad när man bara drömmer mardrömmar. Usch.

Har alltså inte fått så mycket gjort imorse. Fixat frukost och tittat på lite Emmerdale, och så övat på att göra fiskbensfläta. Flätan blir bättre för varje gång jag gör om den, så jag är riktigt nöjd. Får nog öva lite till innan det blir perfekt, men övning ger färdighet.


Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: