Frukost på Café Engel

En söndag kan inte börja bättre än med att ha väckning 8:30, hoppa i duschen, föna håret, göra sig klar och köra in till stan. Höra domkyrkans klockor medan man går över Senatstorget för att möta upp sin goda kompis utanför ett café. Äta god frukost på nämnda café och prata om ALLT. Sedan ta sig ut till Tomasmarknaden som lockat mycket folk, gå runt och beundra hantverken och läsa gulliga namnskyltar på de diverse boder där hantverken säljs ifrån.

Idag var det alltså dags för min och Jessicas frukostdate på Café Engel. Vi var båda framme precis kl.10 i tid för vår reservering, och kunde konstatera att det var bra att vi bokat bord. Vi fick det bästa bordet i hörnet längst in, vid fönstret. Utanför pågick Tomasmarknaden och Domkyrkan såg ståtlig ut. Inne var det varmt och skönt, och frukosten hämtades till bordet på två minuter. En härlig frukosttallrik, Café Engels signatur frukost, med bröd, ägg, pålägg, ost, sallad, brie, vattenmelon, honungsmelon, ananas, te och juice. Så himla gott. Vi åt i en timme innan vi hade slukat upp allting på tallriken, och var mätta och belåtna. Kan rekommenderas!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: