Julschema

December har tydligen mest bestått av bildinlägg istället för text. Det har ju inte varit meningen. Men jobbar nästan jämt, det är grått ute, och har inte gjort så mycket speciellt. Mest bara vardag liksom.

Men vad som pågår just nu är 8 arbetsdagar i rad. Är inne på dag nr 6 idag. Bara två dagar kvar till min enda lediga dag innan julafton. Den lediga dagen ska jag ta mig ner till Karis, hämta in julgranen, pynta den, slå in julklappar, kanske baka lite pepparkakor och fixa allting klart för årets bästa helg. Sedan fortsätter jag jobba fram till julafton.

Jag och Jani håller som bäst på att fundera ut julklappar åt flickorna, alla andra har vi faktiskt på det klara. Försöker också klura ut julen sådär logistiskt sett. Vi kommer ju att vara en del ifrån varandra men en del tillsammans så vi försöker räkna ut schemat över när vi kommer att vara var och hur vi ska ta oss dit etc. Själv kommer jag att jobba 23.12 fram till kl.23, så jag kommer att sova över i Vanda och köra ner till Karis riktigt tidigt på julafton. Efter julen kommer vi nog tillbaka till Vanda senast 27.12 då Jani ska jobba kväll, och jag börjar jobba igen 28.12 så det passar rätt bra att sova över i Vanda då.

Därutover väntar jag frenetiskt på att nyårets arbetsschema ges ut! Chefen lovade att schemat skulle blir klart senast idag men än har det inte kommit något nytt schema. Hoppas det kommer fort, vill ju veta om jag är ledig eller om jag jobbar så jag kan börja planera nyåret. Flickorna är hos Jani detta nyår så tänker mig nyårsbiff, bordsspel och eventuellt lite badtunna hemma i Karis. (Och lite skumppa efter att barnen gått och lagt sig). Eventuellt kommer Janis familj till oss på nyår, men det får vi se ännu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: