Några bra grejer

Tre dagar har gått och jag har jobbat, varit ledig och jobbat igen. Varit en sväng till Karis. Köpt en megafin julgran. Ätit frukost på Serendi med Ida. Köpt julklappar. Paketerat julklappar. Tagit in julgranen. Pyntat julgranen. Fått julkort. Smidigt nyårsplaner.

Överlag har det varit en rätt bra dag idag också. Vaknade kl.10 då Jani stack iväg på jobb, och tog mig sakta upp och iväg till Esbo. Där köpte jag först en julklapp och sedan gick jag till min kosmetolog där jag hade bokat tid. Måste ju unna sig själv, det är ju jul och allt. Fick dessutom en julklapp av henne! Tror alla stammisar får det, men det var en fin liten överraskning i alla fall. En liten hudvårdsserie, väntar med att öppna den tills det är jul påriktigt.

Efter det hade jag tid att åka hem och kramas med Jani i soffan i en timme. Vi slötittade bara på TV och somnade nästan innan det var dags för oss båda att åka iväg igen.

När jag kom på jobb hittade jag en glöggflaska i skåpet och ett mail i inboxen där det stod att jag var en av vinnarna som vunnit utlottningen av några glöggflaskor som blivit över efter lillajulsfesten. Och inte nog med det, vi fick företagets julklappar idag också! Ett jättestort paket som jag inte öppnat än, men väntar med spänning att öppna den! Plus att kontoret är fullt av godis som vi fått av alla diverse samarbetsparnes.. inte illa alltså. Inte illa alls.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: