Heureka!

Besökte Heureka igår med min syster och hennes barn. Har för mig att jag besökt Heureka någongång när jag varit runt 10 år, men eftersom det är sjutton år sedan kommer jag faktist inte riktigt ihåg. Stället var hur som helst nytt för mig, en helt ny upplevelse. Min syster hade fått gratisbiljetter så vi slapp gratis in, och tur det, för de normala biljettpriserna var rätt saftiga.

Det var en massa utställningar på gång i Heureka och trots att vi hade två och en halv timme tid på oss så hann vi inte se allting. Gick mest omkring på barnens heureka utställningen där det fanns tusen och en roliga och finurliga uppfinningar man kunde testa. Gick dessutom och tittade på korgbollsråttorna. Jep, råttor som blivit skolade att spela korgboll. Råttor är inte något jag gillar, men det var helt okej att titta på i alla fall. Ska dock inte lägga upp bilder så min mamma inte får hjärtattack när hon kikar in här nästa gång.

Vi avslutade med cafébesök på Café Einstein och sedan var vi tvungna att ta oss hemåt för jag skulle jobba kl.15. Men det var ett roligt besök!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: