Kopplar av och ut

Julklapparna är paketerade, maten inhandlad. Jobbar årets sista arbetstur till kl.23 ikväll, och åker sedan till Vanda och påbörjar min jul och en sju dagars ledighet. Imorgon kommer vi att åka till Janis mamma på julgröt och sedan styr vi ner mot Karis för en traditionell jul hemma. Julmat med familjen, julgodis, julfilmer, julmusik, julkyssar, julmys och julklappar. Drar en lättnadens suck och kopplar av och kopplar ur en liten tid. Julfrid ända in i själen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: