Firar mest helatiden

Är tillbaka på jobb efter min långa ledighet över jul och nyår. Men fyfan vad tungt det är. Telefonen ringer i ett och det har varit riktigt stressigt de senaste dagarna. Tackar högre makter för lite lugnare dag idag för vet inte hur jag skulle ha orkat. Igår var det nära att jag tog till lipen då jag var så utmattad.

Tur så har jag haft det så skönt under ledigheten och så massor att se framemot. Julen smög sig sakta på och jag hade tid att verkligen njuta i flere dagar. Innan jag visste ordet av så var det ändå dags för nyår. Nyåret kom på väldigt fort i år av någon anledning, och fick lite panik då jag insåg samma morgon att jag inte hade haft tid att fundera på någon outfit. Det löste sig ändå som tur. Men lika snabbt som nyåret kom var det över och redan nästa dag jobbade jag. Tur så är det bara några dagar kvar till nästa firande, så jag har redan något annat att se framemot och planera.

Den 6.1 är nämligen inte bara trettondag jul, utan även min och Janis officiella 1 års dag. Fniss. Tycker vi varit ihop mycket längre än så, men kalendern ljuger väl inte. Vi ska nog inte göra något väldigt märkvärdigt, men middag på någon ny restaurang låter väl rätt bra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: