Från en dålig dag till en god dag

Som tur brukar det dåliga balansera ut sig med det goda, och efter att jag haft två usla dagar med stress och hemska kunder har idag varit en riktigt bra dag. Var ensam hemma igår så kollade på film ända till sent på natten, och som följd sov jag fram till långt på förmiddagen. En stund senare kom Jani hem och vi kunde äntligen ha lite kvalitetstid och mysa.

På jobbet är det rätt tyst idag som tur, och jag har haft minst två härliga kunder som varit supertacksamma för hjälpen. Det blir man ju alltid glad av.

Tänker att orsaken till att jag varit så slö och nere de senaste dagarna kunde bero på, förutom den tiden på månaden, även det faktum att jag inte rört mig ute på gud vet hur länge. Inte mera än från ytterdörren till bilen och tillbaka. Måste åtgärda det snarast, vet ju själv hur jag njuter att få röra mig ute i naturen. Om det är bra väder imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad innan jobbet, för att få lite frisk luft och för att pusta ut lite.

Just nu står en Lapplandsresa, norrsken, tält, berg, sjöar, stjärnhimmel och utomhusliv högt på önskelistan. Kanske främst inspirerad av dessa bilder:

theplanetd

ryderpete

chrisburkard

calsnape

calsnape

eevamakinen

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: