1 år ♥

Igår var det exakt ett år sedan denna fina frågade mig om jag ville bli hans flickvän. Det ville jag såklart. Då hade vi dejtat i 5 månader ungefär, och den senaste tiden hade vi umgåtts extra mycket. Och så en tidig morgon, vaknade vi båda samtidigt och strax efter att jag fått upp ögonen, innan han sa något annat, så frågade han om jag vill bli hans flickvän. Svarade ja som sagt, och kramades och somnade om. Så jätte fint ♥

Vi hade inte några planer på göra nåt märkvärdigt igår, men så hände det att vi båda fick hela dagen ledigt. Så vi sov länge länge på morgonen och bara njöt av att ha tid. Det var en av dom där jättekalla, jättekrispiga dagarna och jag ville så gärna gå ut. Jani gick med på det så vi tog oss till Brunnsparken med ca alla andra i Helsingfors. Där gick vi upp till Observatorieberget, kollade på utsikten, njöt av solen och gick sedan ut till Ungsholmen. Det var massor av människor i gång pga ledig dag och soligt väder, men det gjorde ingenting. Gick runt på ön, prövade isen invid stranden och kramades lite. Som pris för att vi orkat idka friluftsliv besökte vi Kakkugalleria! Deras tårtbuffé är by the way den bästa någonsin. För en liten peng får du en stor kopp te/kaffe och så får du äta så många bitar tårta/kaka du bara orkar. Ca det bästa jag vet.

På kvällen blev det ännu middag på Kiila. En helt ny restaurang för oss båda som jag lite i misstag googlade fram, och fastnade helt för menyn. Allting var supergott och hade velat testa på hela menyn. För oss blev det bla. rotfrukts carpaccio med fetaost och pinjefrön, räk-avokado röra, älg hamburgare och fruktigt vittvin. Och vilken kundservice! Var tvungen att avbryta skrivandet här för att genast skicka iväg lite positiv feedback till restaurangen. Man gör ju det alltför sällan. Men nu gjorde jag det för en gångs skull.

Avslutade den glamorösa kvällen helt i vår stil; med mys och lösgodis i sängen, haha. Så nördigt, men ändå så vi. Bilden ovanför är förövrigt inte från igår, utan från vår södernresa förra sommaren. Därav solbrännan. Bilden nedanför däremot är från igår.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: