What goes around, comes around

Igår skickade jag som sagt positiv feedback till restaurangen och servitören som betjänade oss i tisdags. Idag fick jag ett glatt svar från krögaren som tackade så mycket för att jag tagit tid för att skicka positiv feedback. Hon lovade hälsa servitören så mycket och ge honom beröm. Tänker att han blir glad av det. Och det gör mig glad. Ska försöka komma ihåg att ge positiv feedback oftare! Det tar inte så länge att göra det, och det gör allt som oftast någon person glad om den får beröm.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: