Lediga dagar och kompiskaffe

Orsaken till varför jag nu tillbringar natt två på mammas soffa är alltså den att jag hyrt ut mitt hus för veckoslutet. Min kompis kompis ordnar möhippa för sin kompis, så de har tjejkväll i huset med badtunna och allt som nu hör möhippor till. Tänkte först övernatta i Vanda men det är ganska mysigt här hos föräldrarna, så stannar här en natt till.

Haft en skön ledig dag. Efter en god frukost åkte jag och mamma iväg på loppis. Hittade ingenting speciellt men det var kul att gå omkring och se på saker. På vägen hem stannade vi och mötte upp pappa för en god och mättande lunch.

Var även till Serendi en sväng för kaffe med Ida. Det var så skönt att träffa henne och få prata ut om allting som vi nu brukar prata om dvs livet, män och allt däremellan. Vänner är nog bra att ha. Efter att vi pratat klart om det mesta fick jag även träffa Idas nya pojkvän som kom med till Serendi lite senare. Fick ett bra första intryck och började genast längta efter att göra något roligt alla fyra, dvs, Ida, hennes pojkvän, Jani och jag. Smed dessutom planer med Ida att styra upp någon tjejkväll inom kort. Samla några härliga kvinnor och festa till det lite. Låter som en bra plan!

Resten av kvällen tillbringades hemma med Elvis dokumentär på TV och lite kvällsmål. Så skönt att vara ute på landet, och känns lugnande att veta att jag ännu har två lediga dagar framför mig. Imorgon är det dock Vanda som kallar, har ju sovit ensam i tre hela nätter nu, och kan inte vänta att få krypa upp i Janis famn igen!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: