Mycket av det goda

Är tillbaks i Vanda och har det så bra. Har fått njuta av tre lediga dagar, har en så fin pojkvän att mysa med på kvällarna, har så härliga kompisar att hänga med och har så bra kolleger som jag jobbar med. Det är massor med snö på marken och jag känner mig så allmänt lycklig!

I förrgår när jag kom tillbaks från Karis hade jag alltså varit en evighet utan Jani (tre nätter) så han fixade middag och kramade mig extramassor när vi sågs. Ingen får mig att skratta som han, ingen får mig att känna mig så trygg som han.

Igår var jag fortfarande ledig, så medan Jani jobbade åkte jag till Linda i Esbo och hängde hos henne hela eftermiddagen. Vi gjorde ingenting, utan bokstavligen bara hängde, pratade om alltmöjligt som hänt sedan vi senast sågs, drack te, åt mat, gick ut med hundarna och låg på soffan.

Idag träffade jag dessutom Jessica för lunch på den Nepalesiska restaurangen Base Camp. Har aldrig ätit Nepalesisk förut (vad jag kommer ihåg?) så det var kul att testa. Maten var jätte god så fick en bra första upplevelse. Jag åt Kyckling i spinat-vitlöksgräddsås med ris och yogurt dressing och lite naan bröd till det. Jätte gott, och dessutom förmånligt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: