Älskade Januari

Januari har överskridit alla förväntningar hittils. Vilket otroligt skön och harmonisk månad så här långt. Jag bara ler och är glad helatiden. På jobbet är det rätt stressigt, vilket det även var samma tid förra året. Men förutom det är allt bara så… bra. Har träffat en massa kompisar för luncher, kaffe och lite häng. Har tagit det lugnt hemma, kopplat av. Har varit ut och äta. Och bara haft det bra helt enkelt.

Dessutom är det bara några dagar kvar nu tills det är söndag. Och då bär det äntligen av på familjekryssning! När det var dags att fundera på julklappar visste jag genast att jag heller vill ge bort upplevelser och samvaro, istället för något materiellt. Så köpte en kryssning till mamma, pappa och bror till julklapp, och på söndag är det äntligen dags. Det har varit några spänningsmoment då vi inte var helt hundra på att alla skulla ha tid att uppdatera sina pass, men nu är allt klart. Jani kommer också med, så vi blir fem pers totalt. Vad skönt det ska bli att komma bort lite! Hoppas på bra väder, fast jag vet att vi kommer att ha en bra resa hursomhelst. Åh Tallinn, vad jag saknat det. Det är nästan ett år sedan vi var där senaste med Jani, och tänker att inte det inte vore för dumt att boka in en natt där senare i vår, på tumis.

Tallinn 2014

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: