Rock-kväll

Ikväll då jag kommer hem ska jag bara byta kläder hastigt och så ska vi iväg ut! Det är så länge sen vi varit ut tillsammans, jag och Jani. Nu passar vi på då det är Rock-kväll på en bar Jani brukar jobba på ibland! Det lovas gamla klassiska rockbänd som Rolling Stones, Whitesnake, Guns n’ Roses, Deep Purple, Judas Priest, Iron Maiden, Scorpions, Bob Dylan, Queen, Joan Jett, Dire Straits, Heart, Clash, Beatles, Black Sabbath, ZZ Top, Dead Kennedys osv osv ! Låter som en bra uppsättning tycker jag! Ska nog ändå försöka att inte vara så länge ute, så vi inte är trötta i Tallinn imorgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: