Brist på frisk luft

Får lite stress över att jag nästan inte alls vistas ute för tillfället. Tillbringar hela förmiddagarna inomhus, och på eftermiddagen åker jag på jobb. Kommer hem runt kl.23 och går in genast. Men sen igen, det är ju så sjukt halt just nu att jag inte kan röra mig ute utan att vara rädd att slå ihjäl mig. Så jag låter bli, och känner att jag har brist av frisk luft.

Var en snabb sväng till Karis igår. När det var dags att åka, stod jag en stund på trappan utanför mitt hus. Det var tyst, rätt mörkt och snön dalade sakta ner. Det var en så rofylld stund att jag var tvungen att så kvar en stund. Stack ut tungan och försökte fånga snöflingor. Andades och lyssnade på tystnaden.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: