Café Kehrwieder

Om ni förresten inte besökt Café Kehrwieder i Tallinn kan ni se detta inlägg som ett Tallintips! Vi stötte på cafét lite av misstag, och min bror råkade i förbifarten se ett mysigt café i ena hörnet av rådhustorget. På fönstret stod det ”Bästa caféet i Tallinn”, vilket kanske borde snarare ses som ett varningstecken på att stället är fullt av turister. Men vi var de enda gästerna där och stället var fantastiskt!

Redan när vi steg in genom dörren var jag förtjust. En labyrintaktig källarvåning med gamla fina möbler och förtjusande atmosfär. Är ganska säker på att stället är fullpackat på somrarna, så kanske det här tipset bara gäller under de tystare månaderna, men alltså åh, vilket fint café! Betjäningen var jätte bra, utbudet av kaffe och te var förundransvärt och kakorna var goda. Jag och pappa tog varsin Sacher-bit medan Jani och min mamma smakade på Tiramisutårtan. Och eftersom jag snodde en bit av Janis tårta, kan jag meddela att de var båda otroligt goda. Medan vi satt där började det komma allt mer folk in, men trots det var det tyst och lugnt. Ett mysigt café med en härlig atmosfär!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: