Veckoslutsplaner

Sitter på kontoret med en kopp te i handen och googlar brunchrecencioner i stan. Är så sjukt sugen på brunch. Har dessutom fyra (!) dagar ledigt from lördag så kunde definitivt passa på att bruncha lite under veckoslutet. Känner att jag längtar tillbaka till Oivas goda brunch, men skulle samtidigt kanske vara kul att testa något nytt? Blev ju tipsad om Kiilas lördagsbrunch i samband med det här inlägget, så kanske det vore något?

Måste föreslå lite veckoslutsbrunch för Jani, tror inte det blir svårt att övertala honom. Förutom det har jag inga egentliga planer för veckoslutet. Ner till Karis en sväng blir det väl i alla fall, lite matlagning hoppas jag, och eventuellt lite shopping eftersom det ju är lönedag på fredag. Fick två fina presentkort till julen som jag kanske kunde använda? Ett till Hemtex (tänker mig fina inredningsdetaljer i vårfärger!) och ett till Stockmann (behöver nya dessouerer!).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: