Lyxlördag och slösöndag

Igår var ledig dag nummer ett. Slöade hela förmiddagen med äggmackor och film på TV. På eftermiddagen tog jag mig till Mosabacka, till syster och barnen. Där fick jag äta god mudcake med glass, leka ballongkrig och så hjälpte jag till att fixa lite och flytta lite möbler i barnens sovrum.

När jag kom hem var Jani redan på jobb så jag hade en skön hemmakväll planerad. Först fixade jag en räkpasta (Smakade så illa att jag var tvungen att slänga den. Matlagning och jag – ingen bra idé), myste i soffan med lite choklad medan jag kollade på Black Swan som jag otroligt nog inte sett innan, och sedan var det dags för bubbelbad. När min kompis Linda besökte England hämtade hon en ljuvlig vanilj duschgel till mig, och jag använde den för att få lite bubblor i badet. Och vilken doft! Hela jag doftade vanilj efteråt, och min hud var så len. Har sällan lediga kvällar helt för mig själv så jag maxade till det med tända ljus och lite Peter Bradley Adams och Ed Sheeran ur högtalaren.

Idag är vi i Karis. Jani var tvungen att jobba (igen!) så det blev ingen brunch som vi planerat. Istället blev det Karis, thai-mat, hemgjord mudcake, tända ljus och bastu bad. Inte så illa det heller. Känns som om dagen gått fort och långsamt samtidigt. Tur så har jag ännu två lediga dagar att se framemot.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: