Om att storhandla

Igår var vi och storhandlade. Eftersom jag hatar att gå till matbutiken och handla så har vi ändrat speltaktiken lite. Min största stress med att gå till butiken brukar handla om att jag inte på förhand vet vad vi ska äta och så stressköper jag något för en kväll och så måste jag till butiken nästa dag igen. Orkar jag inte med. Så för en gångs skull lade vi upp en köplista INNAN vi åkte till butiken. Löpte på superbra och vi var snabbt färdig då man snabbt kunde stryka varor ur listan efterhand. Såhär ska vi börja göra, för det sparar inte bara på mina nerver, men det är betydligt mer ekonomiskt att storhandla en gång i veckan än att gå till butiken var och varannan dag.

Köpte färsk Timjan. Älskar doften av Timjan! Och Rosmarin också för den delen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: