Äntligen sol!

Äntligen har solen varit framme idag. På förmiddagen var det fortfarande grått, men kunde se ur köksfönstret att molnen höll på att skingras. Och när jag åkte iväg på jobb kom solen fram. Äntligen! Var i god tid så åkte en sväng via Tölöviken för en snabb promenad. Svor lite över jag var tvungen att åka på jobb, hade varit så skönt att vara ledig och vara ute i solskenet. Men jag blev genast lite piggare i alla fall. Vilken fin dag! Och hur jag än försöker ladda upp dessa bilder så är de skarpa när jag redigerar, men sjukt suddiga när jag publicerar inlägget.. blää, vad gör jag för fel?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: