Snöväder där ute och sjukledig här inne

Min röst är borta och flunssan fortsätter. Eftersom det såg osannolikt ut att jag skulle kunna jobba imorgon var jag tvungen att ta mig till läkaren för att få sjukledigt. När jag steg ut ur framdörren kunde jag konstatera att det visst kommit lite mer snö sen jag senast satte näsan utanför dörren på söndagkväll. Det har snöat nästan tre dagar i rad nu, så det var en helt annan värld där ute.

Väl hos läkaren, fick jag sjukledigt i tre dagar till. Jag kom in, läkaren frågade vad jag hade för fel, han sa okej, och så printade han en lapp till mig att ta till jobbet. Jag var var inne hos läkaren i max 2 minuter. Det gick snabbt. Usch vad jag hatar att vara sjuk, tycker det är så svårt att säga till sig själv ”du är sjuk, du KAN inte jobba idag”, för jag får jätte dåligt samvete över att inte kunna jobba. Men vad gör man när rösten är borta. Går inte så bra att jobba inom kundservice då man inte kan tala till kunderna.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: