Succé i köket

Är fortfarande sjuk, och därmed uttråkad, så igår när Jani kom hem från jobbet var det dags för matlagning för att stimulera hjärnan lite (Jani stod för själva matlagningen givetvis, skulle inte ha blivit till något annars). Ugnsgrönsaker och kyckling skulle det bli, javisst. Så vi tvättade, skalade och skar upp lite potatis, morot, rödbeta, selleri, lök, palsternacka och vitlök. Över med lite olivolja, honung och timjan och sedan i ugnen. Och gud vad gott det var. Önskar jag kunde förmedla doften som spreds i lägenheten efter en stund, för den var så himmelsk! En riktig succé!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: