Pepparmyntste

Stora vita snöflingor dalade ner imorse när jag vinkade av Jani som åkte på jobb medan jag tog en kopp te och satte mig i soffan för sjukledighet dag nummer fyra. Och alltså, pepparmyntste. PEPPARMYNTSTE. Hur har jag kunna leva utan pepparmyntste? Gick snabbt in till butiken brevid läkaren igår för att köpa något varmt att dricka, och stannade en stund vid tehyllan. Bestämde mig för att testa pepparmyntste för att det lät så gott. Och det är det! Så himla gott.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: